Home / Rheden-Regiobode / Bijeenkomst zoektocht bestuurders

Bijeenkomst zoektocht bestuurders

RHEDEN – Het is al jaren een probleem om goede bestuurders te vinden voor verenigingen en stichtingen die werken met vrijwilligers. Op 3 december houden Maud van Braam, coördinator van het Loket Vrijwilligers, en Tom Couwenhoven een bijeenkomst over dit onderwerp. Doel van de avond is methoden te bedenken waarmee het probleem kan worden aangepakt. De bijeenkomst vindt plaats in restaurant de Roskam in Rheden en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Opgeven kan via mvbraam@radaruitvoering.nl.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.