Home / Doesburg-Regiobode / Bewoners maken kennis met nieuwe wijkraad De Ooi

Bewoners maken kennis met nieuwe wijkraad De Ooi

DOESBURG – De presentatie van de nieuwe wijkraad in De Ooi in Doesburg was een groot succes. Veel bewoners van De Ooi kwamen zaterdag 15 december een praatje maken en maakten van de gelegenheid gebruik om de wijkraad te vertellen waar ze zich zorgen over maken.

Van de wijkraad werd aandacht gevraagd voor onder andere te hard rijden in de wijk, achterstallig onderhoud aan trottoirs en achterpaden, een milieupleintje dat alleen met gevaar voor eigen leven te bereiken is, speelvoorzieningen en groen in de wijk. De komst van burgemeester Loes van der Meijs was een welkome verrassing. Dat gold ook voor de belangstelling van de politieke partijen. Van bijna alle partijen kwam een vertegenwoordiger een kijkje nemen en kennismaken met de nieuwe wijkraad.
De burgemeester feliciteerde de nieuwe wijkraad in de wetenschap dat er de komende jaren veel op De Ooi en haar bewoners afkomt. Ze wenste de wijkraad veel succes. Ook nam ze het initiatief om samen met de voorzitter, Berry Wolsink, een bezoekje te brengen aan de eigenaar van kapsalon Ness aan het burgemeester Keiserplein. Samen deden ze een dringend beroep op eigenaar Neşet Çakmak om deel te nemen aan de wijkraad: ‘zodat ook het geluid van het grote aantal bewoners met een Turkse achtergrond gehoord wordt én om er zijn zorgen en ideeën voor de jeugd in De Ooi in te brengen’.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.