Home / Nieuws / Auto uitgebrand in Dieren

Auto uitgebrand in Dieren

DIEREN – Een auto is in de nacht van vorige week vrijdag op zaterdag verwoest door een brand. De auto stond geparkeerd op een oprit voor een woning aan de Ambachtstraat in Dieren. Vermoedelijk is de brand aangestoken.

Omstreeks 01.00 uur kwam bij de brandweer de melding binnen. De eigenaar hield de brand onder controle door meerdere emmers water over de brand heen te gooien. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen, namen zij het over van de eigenaar. De brandweer heeft vervolgens de brand volledig geblust en de accu losgekoppeld. De auto is door de brand verwoest en is door een berger afgesleept.

De oorzaak is vermoedelijk brandstichting. Volgens getuigen is er een knal gehoord; het is niet duidelijk of dit vuurwerk was of de band van de auto. Ook is er op straat een voorwerp aangetroffen dat met de brand te maken zou kunnen hebben. De politie gaat dit onderzoeken.

Foto: Melvin / Persbureau Heitink

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.