Home / Rheden-Regiobode / Antonio Libert negende D66

Antonio Libert negende D66

DIEREN – Antonio Libert uit Dieren is door de leden van D66 Gelderland verkozen tot de negende plek op de kandidatenlijst bij de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2019. Lijsttrekker Michiel Scheffer: “Antonio neemt als jongste kandidaat in de top tien een verfrissende blik mee.” Libert is momenteel bestuurslid bij D66 Rheden-Rozendaal en fractievolger bij D66 Gelderland. Ook is hij werkzaam als docent op een middelbare school in Zutphen. Naast Libert zijn ook Rosanna Huertas Mulckhuyse uit Velp (plek 12) en Marouan Moussi uit Rheden (plek 17) uit de gemeente Rheden verkiesbaar namens de Gelderse democraten.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.