Home / Rheden-Regiobode / Andermans Veren bij Rhederart

Andermans Veren bij Rhederart

Andermans Veren bij Rhederart

DIEREN – Het muzikale gezelschap Andermans Veren treedt op zaterdag 8 december op bij Theater RhederArt in Dieren. Er Mag Zóveel Niet is de titel van het vierde programma van Andermans Veren. De vijf zangers/instrumentalisten brengen liedjes ten gehore van anderen, onder wie Annie M.G. Schmidt, Cornelis Vreeswijk, Ivo de Wijs, Brigitte Kaandorp, Drs. P en Maarten van Rozendaal. Liefde en relaties in alle facetten komen in het programma aan bod. De voorstelling begint om 20.00 uur in de schouwburgzaal van Theothorne. Kaarten à 17,50 euro zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

Lees ook

Nieuwe bestuursleden voor Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Het bestuur van Rhedens Dorpsbelang gaat er anders uitzien. Er is een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.