Home / Doesburg-Regiobode / Amsterdamse rapper Jermaine Niffer komt naar Doesburg

Amsterdamse rapper Jermaine Niffer komt naar Doesburg

DOESBURG – Op vrijdag 21 december komt de Amsterdamse rapper Jermaine Niffer naar Doesburg. De artiest, bekend van hits als Parkeerplaats, Kiespijn en Steeneiland, verzorgt dan een optreden bij Jongerencentrum 0313.

Het optreden start om 22.00 uur. DJ Rivaa X Chale zorgt voor muzikale omlijsting met hiphop en R&B.
Kaarten kosten 7,50 euro per stuk en zijn al verkrijgbaar via de Facebook-pagina van 0313Doesburg. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees op tijd. De avond is toegankelijk voor jongeren van zeventien jaar en ouder.
Dit optreden is een initiatief van Michel Domingos, een jongere uit Doesburg die, zoals hij zelf zegt een ‘gaande feest’ voor jongeren wilde organiseren. Dat dit ook kan, is mede te danken aan het buurtcadeau, dat het Jongerencentrum heeft ontvangen van het Oranjefonds.

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.