Home / Doesburg-Regiobode / Afspraken over betaalbare woningen

Afspraken over betaalbare woningen

REGIO – Op donderdag 6 december hebben de gemeente Bronckhorst, woningcorporaties ProWonen en Sité Woondiensten en de huurdersverenigingen Zelhem en Siverder de prestatieafspraken voor 2019 ondertekend. Komend jaar richten de samenwerkende partijen zich op voldoende en ruim aanbod van betaalbare woningen, het verduurzamen van bestaande woningen en het verbeteren van de leefbaarheid rond (huur)woningen.
Elk jaar worden afspraken gemaakt over welke prestaties de partijen gaan leveren aan de lokale woningmarkt. Met ProWonen zijn onder andere specifieke afspraken gemaakt over renovatie, sloop en nieuwbouw in Zelhem en het duurzaam verbouwen vandriehonderd woningen in de gemeente. Met Sité Woondiensten zijn afspraken gemaakt over renovatie, sloop en nieuwbouw in Drempt en het vroegtijdig signaleren en aanpakken van overlastsituaties.

De ondertekening van de prestatieafspraken ProWonen met v.l.n.r. Michiel van Til (huurdersvereniging Zelhem), Henk Meulenkamp (bestuurder ProWonen) en Evert Blaauw (wethouder Wonen van de gemeente Bronckhorst).

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.