Home / Doesburg-Regiobode / Adventsconcert Bachkoor in Drempt

Adventsconcert Bachkoor in Drempt

DREMPT – Bachkoor Doetinchem geeft op zaterdag 8 december om 20.00 uur een adventsconcert in de Sint-Joriskerk te Drempt. Het repertoire van het Bachkoor is afkomstig uit de late renaissance en de barok. Bij dit concert staan onder andere werken van Tallis, Batten, Buxtehude en Bach op het progamma. De liederen zijn speciaal gecomponeerd voor de adventsperiode of passen er goed bij. . Het concert staat onder leiding van dirigent Wilbert Berendsen. Beate Loonstra bespeelt de harp en Mirjam Berendsen zorgt voor begeleiding op het orgel.
De entree bedraagt 15 euro per persoon. Jeugd tot en met achttien jaar betaalt 5 euro. In de voorverkoop kost een kaartje 12,50 euro. Kaartverkoop gaat via de leden of aan de kerk. Kaarten zijn tot één week voor de uitvoering te reserveren bij het secretariaat via entreekaarten@bachkoordoetinchem.nl of tel. 0315 – 237806.

www.bachkoordoetinchem.nl

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.