Home / Brummen-Regiobode / Adventmeditaties in de Kruiskerk

Adventmeditaties in de Kruiskerk

EERBEEK – In de Kruiskerk in Eerbeek worden vier aandachtsavonden gehouden in de aanloop naar Kerst. Tijdens de bijeenkomsten op donderdagen 29 november en 6, 13 en 20 december nemen beeld, tekst, muziek en meditatie een belangrijke plek in. De deelnemers komen bij elkaar om zich ‘in een sfeer van stilte en aandacht heel bewust open te stellen voor de komst van het Christuskind in ons bestaan’, aldus de organisatie. De avonden hebben elk een ander thema: hoop, verlangen, ruimte maken en vervulling. De bijeenkomsten zijn van 19.15 tot 20.15 uur in de Kruiskerk.

Lees ook

José Wolfs neemt na 25 jaar afscheid als trainster van Sparta Brummen

BRUMMEN – Na 25 jaar heeft José Wolfs afscheid genomen als trainster bij Sparta Brummen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.