Home / Rheden-Regiobode / Activiteitengids voor ouderen nu ook digitaal beschikbaar

Activiteitengids voor ouderen nu ook digitaal beschikbaar

REGIO – Dit najaar is voor het tweede jaar de Activiteitengids voor Ouderen opgesteld. Deze is in oktober verspreid als bijlage bij Regiobode, maar ook digitaal terug te vinden.

De gids geeft informatie over alles wat er komend jaar voor ouderen te doen is in de regio Rheden en biedt een overzicht van activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, sport en ontmoeting. De activiteitengids is samengesteld op initiatief van de denktank Kunst & Ouderen in samenwerking met Cultuurbedrijf RIQQ. Ook Sportbedrijf Rheden, Bibliotheek Veluwezoom en Radar Uitvoering Oost hebben meegewerkt.
De gids is nu ook online in te zien en kan als een tijdschrift doorheen gebladerd worden. Eventueel kan de gids opgeslagen en uitgeprint worden, zodat er altijd een papieren versie beschikbaar is. Er zijn ook enkele correcties doorgevoerd ten opzichte van de papieren versie die in oktober is verspreid. Zo werd informatie over vervoer in de regio door de Plusbus Rheden-Rozendaal, aangepast.
De online versie van de gids is terug te vinden op www.cultuurbedrijfriqq.nl of sportbedrijfrheden.nl. Ook is hij via Google goed vindbaar met de zoekterm Activiteitengids RIQQ.

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.