Home / Doesburg-Regiobode / Activiteiten SVD Doesburg

Activiteiten SVD Doesburg

DOESBURG – De leden van de SeniorenVereniging Doesburg e.o. zijn vrijdag 14 december welkom in Grotenhuys voor een gezellige middag kerststukjes maken. Deze begint om 14.30 uur. Dinsdagmiddag 18 december staat er weer een wandeling op het programma. Wie mee wil, kan zich om 13.30 uur melden op parkeerplaats De Bleek. Woensdag 19 december wordt er weer gekegeld in het Dorpshuis in Drempt. Er wordt gespeeld vanaf 14.00 uur. Een aantal deelnemers gaat op de fiets naar Drempt, zij vertrekken om 13.30 uur vanaf de Meipoort in Doesburg.

Lees ook

Eerste Doesburgse Duurzame Dagen in Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 4 en zondag 5 september van 11.00 tot 18.00 uur vinden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.