Home / Alle-Regiobode / Achtervolging eindigt in Eerbeek

Achtervolging eindigt in Eerbeek

DIEREN – De politie van Dieren raakte maandagmiddag verwikkeld in een achtervolging. Een automobilist op de Domeinlaan in Dieren heeft rond 13.30 uur een stopteken van de agenten genegeerd. Het was de politie snel duidelijk dat de bestuurder niet ging stoppen. De snelheid liep diverse keren op tot ruim 100 kilometer per uur, terwijl de automobilist via de Harderwijkerweg naar Laag-Soeren vluchtte. In Eerbeek stopte hij de auto en wist te voet te ontkomen. De identiteit van de bestuurder is wel bekend bij de politie en hij zal zich op een later moment alsnog voor zijn gedrag moeten verantwoorden. Hij kan verschillende processen-verbaal verwachten. De auto is in beslag genomen. De politie zoekt nog naar een fietser die aan de kant moest springen voor de vluchtende auto. Ook getuigen van de achtervolging worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Lees ook

Retrospectief: Biezemanboerderij in Loenen

Tot 1967 stond op de hoek Reuweg-Horstweg dit oude boerderijtje. In de laatste periode woonde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.