Home / Doesburg-Regiobode / Aanrijding in Drempt

Aanrijding in Drempt

DREMPT – Een jonge vrouw uit Doesburg op een scooter is donderdag 20 december frontaal in botsing gekomen met een automobiliste in Drempt. De bestuurster van de scooter liep daarbij flinke verwondingen op, onder andere aan haar been, meldt de politie.

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de parallelweg van de Rijksweg N317. Hoe het precies heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk. De politie onderzoekt het ongeval. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij. Zowel de scooter als de auto hebben flinke schade opgelopen. De voertuigen zijn geborgen door een bergingsbedrijf.

Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink

Lees ook

Franse film in de buitenlucht

TONDEN – Het sfeervolle, besloten veldje achter de Sterre leent zich uitstekend voor de vertoning …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.