Home / Doesburg-Regiobode / Aanmelden Sjors Sportief & Sjors Creatief Doesburg

Aanmelden Sjors Sportief & Sjors Creatief Doesburg

DOESBURG – Sjors Sportief & Sjors Creatief lieten afgelopen schooljaar ruim 450 basisschoolkinderen kennismaken met diverse sportieve en culturele activiteiten binnen de gemeente Doesburg. Dit project wordt dit schooljaar voortgezet.

Sjors wordt elk jaar weer populairder onder de basisschooljeugd en daarom wil de gemeente Doesburg ook dit schooljaar de kinderen weer de kans geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het sportieve en creatieve aanbod binnen de gemeente. Alle aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun sportieve of creatieve activiteit te promoten in het Sjorsboekje en op de website www.sjorssportief.nl of www.sjorscreatief.nl. Via de deze sites kunnen de kinderen zich vervolgens digitaal inschrijven voor de activiteiten.

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen twee weken voor de voorjaarsvakantie 2019 het Sjors Scholenboekje en mogen vanaf de kick-off datum, 27 februari 2019, één (of meerdere) kennismakingsactiviteiten uitkiezen. Hier kunnen zij enkele naschoolse introductielessen volgen op locatie van de (sport)verenigingen. Op deze manier krijgen zij de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn.

Aanbieders van activiteiten kunnen zich tot en met 30 januari aanmelden via www.actiefindoesburg.nl.

ward@doesburgbeweegt.nl, tel. 06 – 37283518

Lees ook

Na lange tijd weer optreden in Gasthuiskerk

DOESBURG – Na tijden van noodgedwongen sluiting konden muziekliefhebbers zaterdag 12 juni weer hun hart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.