Home / Brummen-Regiobode / Aanleveren voor laatste Regiobode 2018

Aanleveren voor laatste Regiobode 2018

Aanleveren voor laatste Regiobode 2018

REGIO – In verband met de feestdagen verschijnt de laatste krant van dit jaar op donderdag 27 december. In week 1 van het nieuwe jaar valt er geen Regiobode in de bus. Het eerste exemplaar van 2019 verschijnt op 9 januari. Dit betekent dat alle aankondigingen voor de periode van donderdag 27 december tot en met woensdag 9 januari al ruim voor de jaarwisseling bij ons binnen moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan oudejaarsbijeenkomsten, carbidschieten en nieuwjaarsrecepties. Omdat deze laatste krant in verband met de kerstdagen ook nog eens eerder naar de drukker moet, kan kopij hiervoor worden aangeleverd tot uiterlijk donderdag 20 december, 12.00 uur, maar liefst eerder. Dit kan via redactie@regiobode.nl. Advertenties kunnen worden aangeleverd tot uiterlijk vrijdag 21 december 10.00 uur.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.