Home / Brummen-Regiobode / 4Joy zingt in Hallse kerk

4Joy zingt in Hallse kerk

HALL – Koor 4Joy geeft vrijdag 21 december een concert in de kerk in Hall. Op het repertoire staat voornamelijk Engelstalige muziek van hedendaagse componisten. 4 Joy bestaat ruim tien jaar en is begonnen met twee sopranen, een alt, een tenor en een bas. Aanvankelijk werd in een huiskamer geoefend en a capella gezongen. Na een aantal jaren is er uitbreiding gezocht en gevonden. Het koor bestaat nu uit elf leden, een dirigent en een pianiste. Eén van de leden bespeelt soms het orgel. Het optreden in Hall begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Lees ook

55Plus Soos moet nog even wachten

LOENEN – Bij het ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen is met ingang van 7 juni …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.