Home / Belangrijk / Zutphens koor zingt in Rheden

Zutphens koor zingt in Rheden

RHEDEN – Het Zutphense koor Collegium Vocale Zutphen geeft op zaterdag 3 november een concert in de Dorpskerk van Rheden. Onder leiding van dirigent Saskia Regtering zingt het koor een programma met werken van 19e-eeuwse componisten. De koorzang wordt op het orgel begeleid door Wim Roelfsema. Ook zullen er diverse solisten optreden.
Het concert begint om 20.00 uur met twee motetten van Anton Bruckner: Lucus Iste en Os Justi. Daarna is een groot deel van het oratorium Elias van Felix Mendelssohn Bartholdy aan de beurt. Het concert eindigt met het Abendlied van Rheinberger. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cvzutphen.nl.

Lees ook

Kinderboekenweek bij Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom heeft tijdens de Kinderboekenweek, die plaatsvindt van 30 september tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.