Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloemgasten Loenen verwend

Zonnebloemgasten Loenen verwend

LOENEN – De vrijwilligers van Zonnebloem Loenen hebben een aantal gasten verwend met een creatieve middag en een toneelvoorstelling. Een groep toog richting Zorgboerderij Het Karwei in Voorst, waar zij hartelijk werden ontvangen door Germa met koffie en taart. De tafel lag ook al vol met heel veel herfstartikelen, door de dames zelf bij elkaar gesprokkeld. Vervolgens werd met vaardige vingers een pompoen omgetoverd tot een prachtig herfst-arrangement. Deze middag, georganiseerd door Annie en Marty, werd afgesloten met een drankje. “Erg gezellig zo’n creatieve middag met elkaar” was de unanieme mening van de gasten en de vrijwilligers.
Ook werd de Zonnebloemgasten een toneelavond aangeboden door de toneelvereniging Ernst en Luim in Ugchelen. Het leuke, komisch stuk had de titel Onderdak Gezocht. De gasten hebben er erg van genoten. Tijdens de pauze was een mooie verloting en velen gingen dan ook met een leuke prijs naar huis. “We kijken al weer uit naar de volgende uitnodiging in april”, aldus de gasten.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.