Home / Brummen-Regiobode / Zonnebloem Loenen bezoekt De Hoge Veluwe

Zonnebloem Loenen bezoekt De Hoge Veluwe

LOENEN – De Zonnebloem afdeling Loenen heeft onlangs een bezoek gebracht aan De Hoge Veluwe. Deze middag was op uitnodiging van dorpsgenoot Mineke den Hollander die daar gids is. Men kon daardoor met de auto’s gelijk doorrijden naar Jachthuis Sint-Hubertus. De rolstoelen van de gasten werden uit de aanhanger gehaald van Gerrit Evers, die weer keurig voor het vervoer had gezorgd. En zo werd er begonnen aan een mooie wandeling rond het slot met zijn prachtige vijvers. Tijdens de wandeling werd er geregeld even gestopt en wees Mineke de groep op de bijzonderheden die er te zien waren. Ze wist veel over Sint-Hubertus en de familie Kröller-Müller te vertellen. Na de wandeling was het genieten in het parkrestaurant van de koffie en thee met appeltaart. Mineke werd daar met een applaus hartelijk bedankt voor de uitnodiging en de fantastische middag. Daarna ging de rit verder met de auto door het park richting Schaarsbergen. Onderweg werd nog een stop gemaakt om even wild te spotten en daar werkten de herten goed aan mee. Gasten, maar ook de vrijwilligers, hebben een prachtige middag gehad, waar het mooie weer ook aan heeft bijgedragen.

Lees ook

Herdenking bevrijding Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – Afgelopen week werd in Oosterhuizen herdacht dat het dorp 74 jaar geleden werd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.