Home / Brummen-Regiobode / Zestigjarig huwelijk echtpaar Staal

Zestigjarig huwelijk echtpaar Staal

EERBEEK – Op 20 november waren Jan en Sidi Staal uit Eerbeek zestig jaar getrouwd. Om die reden kwam burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen het paar een dag daarvoor, op maandagochtend, bezoeken. Hij overhandigde hen bij die gelegenheid een kopie van hun trouwakte uit 1958.

Jan Staal (82) en Sidi Doornhein (80) leerden elkaar in Driebergen kennen. Jan deed daar de opleiding aan de autovakschool. Hij werkte daarna dan ook vele jaren in het autovak, waaronder 34 jaar als wegenwachter, met als standplaats Planken Wambuis. Het echtpaar streek in Eerbeek neer, waar Sidi – met een achtergrond in de schoenenbranche – toen de kinderen groter waren, lange tijd bij Wonink werkte.
Het paar kreeg twee kinderen en heeft inmiddels ook vier kleinkinderen en een achterkleinkind. Beiden gezegend met een puike gezondheid en zijn nog zeer in de weer in het vrijwilligerswerk bij onder meer De Beekwal en het IVN.

Foto: Wencel Maresch

Lees ook

The Singing Club en Nomadland

DIEREN – Filmhuis Dieren vertoont zondag 27 juni de film The Singing Club. Op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.