Home / Rheden-Regiobode / Zangers gezocht voor Misa Criolla

Zangers gezocht voor Misa Criolla

DIEREN – Kamerkoor Canzonet uit Dieren zoekt zangers en zangeressen die het koor willen ondersteunen bij de uitvoering van de Misa Criolla en andere Zuid-Amerikaanse koorwerken. Op 6 en 7 april volgend jaar voert Canzonet in de Ontmoetingskerk in Dieren een concert uit in samenwerking met projectleden en met medewerking van Los Criollos. Onder leiding van dirigent Dineke de Roo worden de swingende Misa Criolla en andere Zuid-Amerikaanse koorwerken uitgevoerd. Los Criollos bespeelt hierbij de oorspronkelijke instrumenten.

Voor dit project worden ervaren zangers in alle stemsoorten gezocht. Wie belangstelling heeft, kan zich aanmelden. Na aanmelding vindt een stemtest plaats. Dit gebeurt in november en december. De repetities zijn wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Petruskerk in Spankeren en beginnen op 10 januari. Daarnaast zijn er repetities op zaterdag 9 februari en 9 maart van 10.00 tot 13.00 uur in de Ontmoetingskerk in Dieren. De generale repetitie is op 6 april van 15.00 tot 17.00 uur in de Ontmoetingskerk. Het concert begint die dag om 20.00 uur en op zondag 7 april om 15.30 uur. De kosten voor deelname bedragen 120 euro, inclusief alle partituren, koffie en thee.
Aanmelden kan via misacriolla@canzonet.nl, onder vermelding van naam, mailadres, telefoonnummer en zangstem.

Liz, tel. 0313 – 844188
Rineke, tel. 0313 – 473198

Lees ook

Cursussen in De Paperclip

VELP – Er is nog beperkt plaats in de najaarscursussen van ontmoetingscentrum de Paperclip in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.