Home / Brummen-Regiobode / Workshop social media voor vrijwilliger

Workshop social media voor vrijwilliger

EERBEEK – Vrijdag 7 december is de Dag van de Vrijwilliger. Vrijwilligerscentrale Brummen, onderdeel van Stichting Welzijn Brummen (SWB) biedt aan alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in de gemeente Brummen een gratis workshop Social Media aan op deze dag. De workshop wordt verzorgd door Hans Versteegh van Welzijn 3.0. Het zal gaan over actuele social media, trends en het zelf gebruiken van social media. De vrijwilligerscentrale wijst erop dat de workshop ook interessant is voor vrijwilligers die alleen op persoonlijk vlak meer met social media willen doen. Tijdens de inloop van 18.30 tot 19.00 uur is er de mogelijkheid om een kop soep met een broodje te nuttigen. Opgave voor deze avond kan tot 24 november bij Stichting Welzijn Brummen via vrijwilligerscentrale@welzijnbrummen.nl of tel. 0575 – 561988 onder vermelding van naam, telefoonnummer en vrijwilligersorganisatie. De workshop zelf duurt van 19.00 tot 21.00 uur en wordt gehouden in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Lees ook

Loense Moandag en Scheerdersfeest gaan niet door

LOENEN – Het bestuur van de Loense Moandag, voorheen de Loenense Pony’s en Paardenjaarmarkt, heeft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.