Home / Brummen-Regiobode / Workshop Muziek op schoot

Workshop Muziek op schoot

EERBEEK – In de bibliotheek in Eerbeek is woensdag 14 november een gratis workshop Muziek op schoot. Muziek op schoot is leuk en leerzaam. Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en rustige muziek. Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. De workshop duurt van 10.30 tot 11.15 uur, wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn en is bedoeld voor ouders/verzorgers en baby’s tot drie jaar. Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheek of via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Wees op tijd, want deelname is beperkt.

Lees ook

Expositie Bert Strijbos

KLARENBEEK – Op zondag 18 november zijn de deuren van Galerie Bij Krepel op Landgoed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.