Home / Brummen-Regiobode / Winterse Oosterhuizense Winterfair

Winterse Oosterhuizense Winterfair

OOSTERHUIZEN – De negende editie van de Oosterhuizense Winterfair is met duizenden bezoekers zeer geslaagd. Met koud en grijs weer afgelopen zaterdag was het ook echt winters. Gelukkig konden de bezoekers zich opwarmen bij de warme lekkernijen. Ondertussen werd genoten van gezellige muziek van onder andere het Oosterhuizens Mannenkoor en Christmas Singers. De markt zelf was zeer divers. De kramen waren gevuld van sjaals tot houten kerstbomen en van gebakken brood tot stroopwafels. Kinderen konden zich laten schminken en ze konden broodjes bakken met leden van scoutingvereniging Balmoral. Op naar de tiende editie.

Foto: Han Uenk

Lees ook

José Wolfs neemt na 25 jaar afscheid als trainster van Sparta Brummen

BRUMMEN – Na 25 jaar heeft José Wolfs afscheid genomen als trainster bij Sparta Brummen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.