Home / Brummen-Regiobode / Wintermarkt in de Oude kerk

Wintermarkt in de Oude kerk

BRUMMEN – In de Oude Kerk in Brummen wordt op zaterdag 1 december de jaarlijkse wintermarkt gehouden. Van 10.00 uur tot 15.00 uur kunnen bezoekers struinen tussen de kraampjes met allerlei leuke en lekkere spulletjes. Vele vrijwilligers zijn in touw geweest om allerlei kerstattributen te maken die voor een klein prijsje te koop zijn. Zo zijn er adventskransen, glas- en servieswerk, breiwerk en kinderspeelgoed. Dit alles wordt gepresenteerd in winterse sfeer.
De opbrengst van de markt gaat dit jaar voor de dertiende keer naar het revalidatieproject voor gehandicapte kinderen in Mangu, Nigeria. Het artsenechtpaar Van de Venis is nauw bij dit project betrokken. Na jaren in dit ziekenhuis te hebben gewerkt, gaat het Brummens echtpaar nog regelmatig naar Mangu toe. Bij deze werkbezoeken voerde dokter Van de Venis onder andere corrigerende operaties uit.

Lees ook

Sportkompas wint derde Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat

BRUMMEN – Sportkompas heeft de derde prijs gewonnen in de Stimuleringsprijs Gelders Sportklimaat. De Brummense …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.