Home / Brummen-Regiobode / Winterfair en Winterfeest in Oosterhuizen

Winterfair en Winterfeest in Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – De Winterfair Oosterhuizen wordt elk jaar gehouden op de laatste zaterdag in november en staat in de omgeving bekend als een enorm gezellige markt. Zaterdag 24 november tussen 12.00 en 19.00 uur staan er weer meer dan 85 kramen in en om het dorpshuis aan Het Oude Veen.

Hier zijn weer de mooiste producten te vinden. Denk aan kerstartikelen, decoraties, kleding, sieraden, woonaccessoires, delicatessen en andere hebbedingetjes voor de feestdagen. “De sfeervolle Winterfair Oosterhuizen staat garant voor een gezellige middag met duizenden lichtjes, knisperend haardvuur, warme chocolademelk en glühwein, leuke optredens, activiteiten voor de kinderen en een hele mooie fair in een knusse omgeving”, aldus de organisatie. Er staan verschillende activiteiten op het programma. Kinderen kunnen zich laten schminken of een broodje bakken boven een vuurkorf. Sinterklaas wordt nog verwacht en op het horecaplein worden lekkere winterse gerechten aangeboden, zoals een kopje erwtensoep.
Om 17.00 uur start het Winterfeest. Een DJ zorgt tot 21.00 uur voor een gezellige muziek en een geweldig feest op het horecaplein.

De entree tot de Winterfair en het Winterfeest is gratis. Parkeren kost 3 euro per auto. De Winterfair Oosterhuizen is ook goed toegankelijk voor mensen die moeilijk te been zijn of gebruik maken van een rolstoel.

Lees ook

Weer ijverig met brei- en haakpennen

LOENEN – Vaak hadden de dames er bij het bestuur van het ontmoetingscentrum De Bruisbeek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.