Home / Doesburg-Regiobode / Winter Montmartre

Winter Montmartre

DOESBURG – Zondag 18 november vindt er een speciale Winter Montmartre plaats op de Vischmarkt en in de Roggestraat en een gedeelte van de Veerpoortstraat in Doesburg. De vijf zomeredities waren een groot succes. Ook op deze wintermarkt zijn leuke kramen met aan Frankrijk gerelateerde producten te vinden, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa, sieraden, boeken en wellicht alvast een knipoog naar de Kerst. Bezoekers kunnen langs de vele kramen slenteren, bij een vuurtje van wat lekkers genieten op een terras en luisteren naar Pierre, die heerlijke Franse Chansons et Musette brengt. Winter Montmartre duurt van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Auto in de brand tijdens krabben

DOESBURG – Op de Pol in Doesburg is vorige week donderdag een auto uitgebrand. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.