Home / Brummen-Regiobode / Wijnproeverij voor Vakantiegeluk

Wijnproeverij voor Vakantiegeluk

EERBEEK – Zaterdagavond 10 november kwamen de leden van Rotaryclub Eerbeek-Zutphen samen met vrienden, familie en bekenden bijeen in Huis te Eerbeek om geld in te zamelen voor hun project Rotary Vakantiegeluk. Voorzitter Adriaan Blom opende de avond en Matthijs van Tetering gaf samen met een tweetal andere wijnleveranciers uitleg over de wijnen en de kazen.

Tijdens deze gezellige avond konden verschillende wijnen en port worden geproefd en besteld door de 120 aanwezigen. De opbrengst wordt gebruikt om korte vakanties te organiseren voor gezinnen uit de gemeente Brummen voor wie op vakantie gaan niet vanzelfsprekend is. Dit jaar heeft de Rotaryclub al twaalf gezinnen kunnen verrassen met een korte vakantie en ze hopen de aankomende jaren dit project te kunnen voortzetten.
Rotaryclub Eerbeek-Zutphen, die dit jaar zijn veertigjarig bestaan vierde, zet zich in voor goede doelen; wereldwijd, maar ook lokaal. Mensen die een keer willen komen kijken zijn van harte welkom op de maandagavonden in Restaurant De Korenmolen in Eerbeek vanaf 18.00 uur. Ook kan er informatie worden opgevraagd bij de secretaris Ina Boot via info@inaboot.nl

Lees ook

Workshop Mantelzorger in balans

BRUMMEN – Knooppunt Mantelzorg Brummen organiseert de workshop Mantelzorger in Balans. Deze bestaat uit vijf …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.