Home / Rheden-Regiobode / Werken op De Pinkel

Werken op De Pinkel

RHEDEN – Op begraafplaats De Pinkel in Rheden wordt maandag 12 november weer gewerkt door vrijwilligers. De groep doet wederom een oproep aan dames en heren om te komen helpen. Aan de kant van Grinthuizen geven de lantaarnpalen geen verlichting door de bomen van De Pinkel en daar moet dus gesnoeid worden. Voor koffie wordt gezorgd. De vrijwilligers werken van 09.00 tot 12.00 uur, maar iedereen is vrij om eerder of later te komen en of gaan.

Lees ook

Mindfulness en Yoga voor tieners

DIEREN – Nynke Bos start binnenkort de 5-weekse cursus Mindfulness en Yoga voor tieners. Leer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.