Home / Doesburg-Regiobode / Wat hebben we bij de koffie?

Wat hebben we bij de koffie?

DOESBURG – Op woensdagmorgen 5 december zijn de Doesburgse Midwinterhoornblazers te gast bij Wat hebben we bij de koffie? in Doesburg: een gezellige ontmoetingsochtend in de Martinikerk. Ook wordt deze dag wat lekkers gestrooid bij de verse kop koffie of thee. Aanwezigen luisteren ondertussen naar de Midwinterhoornblazers. Zij spelen natuurlijk, maar vertellen ook van alles over deze bijzondere traditie. De bijeenkomst duurt van 10.00 tot 11.30 uur.

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.