Home / Nieuws / Warm welkom voor Sint in Dieren

Warm welkom voor Sint in Dieren

DIEREN – De spanning steeg langzaam maar zeker, zaterdagmiddag aan ‘t Veer in Dieren. Honderden kinderen èn hun ouders stonden te wachten op de komst van Sinterklaas. Tot het moment daar was, werden gezellig sinterklaasliedjes gezongen onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Wilhelmina. Hier en daar werd zelfs wat gedanst om lekker warm te blijven. Toen de Sint en zijn gevolg dan eindelijk daar waren, was het dan ook één groot feest. De jongens en meisjes deden hun best Sinterklaas een handje te geven, waar de goedheiligman dan ook alle tijd voor nam.
Na deze warme ontvangst gingen Sinterklaas en zijn pieten in optocht naar het winkelcentrum, waar het feest werd voortgezet. Voor de kinderen was er een leuk pietenparcours uitgezet met de meest uiteenlopende spelletjes. Hier deden vele jongens en meisjes enthousiast aan mee; ze gingen daarna allemaal met een pietendiploma naar huis.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Training Voluit Leven

REGIO – Inwoners van de gemeente Rheden kunnen dit najaar meedoen met de training Voluit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.