Home / Rheden-Regiobode / Wandeling over landgoed Biljoen

Wandeling over landgoed Biljoen

VELP – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen houdt vrijdag 9 november een wandeling op landgoed Biljoen langs het kasteel met koetshuis, vijvers, beken, parkbos en weiden. Deze dag heeft men de kans om ook eens achter het kasteel te kijken, op het terrein dat normaal voor publiek is gesloten. Onderweg is er aandacht voor de aanwezige wintervogels, historie en tuinaanleg. Het kasteel zelf zal niet bezocht worden. De start is om 13.30 uur bij het NS-station in Velp. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl/activiteiten. Deelname kost 5 euro, kinderen betalen 2,50 euro en donateurs mogen gratis mee.

Peter Palstring, tel. 06 – 47 966663

Dick Wijnveldt, tel. 06 – 42475520

Lees ook

Italiaans Velpsch Maal

VELP – Woensdag 30 september wordt in buurthuis De Poort in Velp weer het Velpsch …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.