Home / Brummen-Regiobode / Vrouwenkoor op Britse toer

Vrouwenkoor op Britse toer

BRUMMEN – Half oktober, tijdens haar jaarlijkse koordag, ging Vrouwenkoor Ludiek uit Brummen op de Engelse toer. Het repertoire van Ludiek is zeer gevarieerd en grotendeels Engelstalig. Dat leidde ertoe dat hier als thema ‘Ludiek goes British’ aan werd gekoppeld. Op verzoek droeg iedereen een bloemenitem in de kleding. De koordag startte met een workshop. Zangeres/coach Maartje Waanders gaf de koorleden diverse tips om tot makkelijker bewegen en goed stemgebruik te komen en toonde het belang van eenduidigheid in uitspraak. Na de lunch en een boswandeling werden ieders kookkunsten ingezet. Dit leidde tot vele hartige en zoete gerechten die in high tea-vorm werden gepresenteerd. Het resultaat werd daarna samen, buiten, aan lange tafels in zonnige sfeer gegeten.
Ludiek kijkt terug op een fijne en leerzame dag. Met nieuwe energie gaat het koor zich nu voorbereiden op kleine lokale optredens in de decembermaand, de zogeheten Kerst-a-fette.

Foto: G. Wientjens

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.