Home / Brummen-Regiobode / Vrouwen van Nu over kerstversiering

Vrouwen van Nu over kerstversiering

EERBEEK – De volgende bijeenkomst van Vrouwen van Nu, afdeling Eerbeek – Hall, wordt gehouden op maandag 26 november en gaat over kerstversieringen. Egbert Dikken vertelt uitgebreid over zijn verzameling decoraties voor de kerstboom. Het gaat om objecten van voor 1970, die hij in de loop der jaren verzamelde in binnen- en buitenland. Aanvankelijk werden kerstversieringen handmatig geproduceerd en later werden ze gemaakt door glasblazers in het voormalige Oostblok. Toen hij begon met het verzamelen, haalde Dikken zijn informatie van prentbriefkaarten en familiefoto’s. Daarnaast vond hij tekst en uitleg uit artikelen in kranten en boeken. Ook schreef hij zelf enkele boeken over dit onderwerp, die tijdens de bijeenkomst op 26 november met korting te koop aanbiedt. Deze informatieve avond vindt plaats in De Korenmolen in Eerbeek en begint om 19.30 uur. Gasten zijn deze avond van harte welkom.

Lees ook

Ik vind: Kleurrijk sinterklaasfeest

Afgelopen week las ik in Regiobode dat de gemeente Brummen graag zou zien dat het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.