Home / Brummen-Regiobode / Vrolijk najaarsconcert Muziekvereniging DES

Vrolijk najaarsconcert Muziekvereniging DES

HALL – Menig muziekliefhebber wist afgelopen zondagmiddag de weg naar zaal Bello in Hall te vinden. Muziekvereniging DES gaf daar een gezellig najaarsconcert. Het jeugdorkest, de slagwerkgroep en de fanfare zorgden voor afwisselende optredens, die vaak bekend voorkwamen bij toehoorders. Bekende filmmelodieën en vlotte Hollandse meezingers passeerden de revue. Toehoorders zongen vrolijk mee. Het vrolijke concert stond onder leiding van dirigent Johan Welmers. DES treedt dit jaar nog regelmatig op. Zo zijn de muzikanten te horen bij de intocht van Sinterklaas en bij diverse kerstbijeenkomsten.

Foto: Han Uenk

Lees ook

‘Tonny van het zwembad’ neemt na 26 jaar afscheid van Den Helder

DOESBURG – Compleet verrast was Tonny Lobeek woensdag 20 januari bij het zien van haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.