Home / Rheden-Regiobode / Vraag Maar Raak over naaien

Vraag Maar Raak over naaien

DE STEEG – Deze herfst en winter biedt De Huiskamer van de Boecop in De Steeg een aantal avonden waarin de bezoekers kennis kunnen maken met diverse experts. Tijdens de zogenoemde Vraag Maar Raak-avond van donderdag 22 november zijn Marjo Paas uit Ellecom en Ria Kragt uit De Steeg te gast. Zij beantwoorden alle vragen over veel voorkomende naaiklussen, zoals zomen, een rits inzetten of knopen aannaaien. Bezoekers kunnen de tips direct in de praktijk brengen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.