Home / Brummen-Regiobode / Voorlezen uit nieuw kinderboekje Van het Muisje Willemijn

Voorlezen uit nieuw kinderboekje Van het Muisje Willemijn

BRUMMEN – Nicole Regelink en Linda Lazet hebben een nieuw kinderboekje gemaakt met de titel Van het Muisje Willemijn. Dit boekje is de derde in de serie voorleesverhaaltjes over dieren voor kleine kinderen. Eerder verschenen Van het Egeltje Josefien en Van de Kikker Diederik. Op zaterdag 24 november zijn schrijfster Nicole en illustratrice Linda van 14.00 tot 15.00 uur zelf aanwezig bij Primera XL in Brummen om voor te lezen en desgewenst een persoonlijke boodschap in het boekje te schrijven. Daarna is het boekje te koop bij de bekende verkoopadressen.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.