Home / Doesburg-Regiobode / Voetbalteam in het nieuw

Voetbalteam in het nieuw

DOESBURG – De speelsters, speler en begeleiding van JO15-2 van Sportclub Doesburg gingen zaterdag 3 november, voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Concordia Wehl JO15-3, op de foto met de nieuwe kledingsponsor Mecking’s Sportshop uit Ulft. Eigenaar Wouter Mecking heeft de meiden en jongen voorzien van deze nieuwe wedstrijdkleding, waar dit team de komende jaren mee vooruit kan. Mecking’s Sportshop is al jaren de kledingleverancier van Sc Doesburg. Als dank voor deze mooie kleding bood aanvoerster Emma Kip namens de club en het team aan Wouter Mecking een mooie bos bloemen aan.

Lees ook

Brand in slaapkamer van woning in Dieren

DIEREN – in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 september heeft er een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.