Home / Nieuws / Vier auto’s botsen op snelweg

Vier auto’s botsen op snelweg

RHEDEN – De snelweg A348 bij Rheden is in de ochtend van donderdag 1 november ruim drie kwartier volledig dicht geweest richting Ellecom. Dit in verband met een ongeval waarbij vier voertuigen betrokken waren. Rond 06.30 uur kwamen de vier auto’s met elkaar in botsing, de oorzaak is nog onbekend. Een man raakte bij het ongeval gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vier auto’s zijn geborgen door een bergingsbedrijf en minstens twee zijn total loss geraakt. Rond 07.15 uur kon één rijbaan weer worden vrijgegeven voor verkeer.

Foto: Roland Heitink / Persbureau Heitink

Lees ook

Kunstproject in Brummen

BRUMMEN – Een oude historische authentieke deel in het buitengebied van Cortenoever en een strakke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.