Home / Brummen-Regiobode / Verzamelplek voor bladafval Loenen

Verzamelplek voor bladafval Loenen

LOENEN – De Gemeente Apeldoorn heeft weer een plek gemaakt op de hoek Horstweg / Molenallee in Loenen, waar inwoners van het dorp gratis hun bladafval kunnen storten. In de afgelopen jaren is er naast blad van alles gestort, zoals struiken, coniferen, tuingrond en ander tuinafval, maar dit is niet de bedoeling. De gemeente heeft vorig jaar de Dorpsraad Loenen laten weten dat als er weer tuinafval gestort wordt, de gemeente stopt met het inrichten van een plek voor het ophalen van bladafval in Loenen. De Dorpsraad verzoekt daarom de Loenenaren dringend er op te letten dan er alléén bladafval gestort wordt, dan alleen gaat de gemeente Apeldoorn met deze service door.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.