Home / Rheden-Regiobode / Vermiste Dierense weer terecht

Vermiste Dierense weer terecht

DIEREN – De 23-jarige vrouw die vrijdagavond 23 november werd vermist in Dieren, is gelukkig weer terecht. De politie startte om16.56 uur een Burgernetactie en riep Dierenaren op uit te kijken naar de vrouw. Zij was rond 16.40 uur voor het laatst thuis gezien en waar zij heen was gegaan, wist niemand. Er is uitgebreid naar de vermiste vrouw gezocht en er werd een politiehelikopter ingezet. De zoektocht had in eerste instantie geen resultaat en rond 18.00 uur is de Burgernetactie afgesloten, terwijl de politie verder zocht. Zaterdag rond 10.30 uur kwam het bericht dat mevrouw weer terecht was.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.