Home / Doesburg-Regiobode / Verkoopavond creatieve inloop

Verkoopavond creatieve inloop

DOESBURG – Deelnemers van de inloop van Caleidoz bij Beumerskamp in Doesburg houden woensdag 28 november van 19.00 tot 21.00 uur een verkoopavond. Zij verkopen deze avond zelfgemaakte creatieve spullen, zoals haak-en breiwerk, kaarten, schilderijen, leuke hebbedingetjes en meer. Van de opbrengst kopen de creatievelingen materialen om weer nieuwe dingen te kunnen maken. Wie zelf belangstelling heeft om deel te nemen aan de creatieve inloop van Caleidoz kan deze avond meer informatie hierover krijgen. De koffie staat klaar, de toegang is gratis.

Gertie Jordens, tel. 06 – 12843218

Lees ook

Zonnige kick-off Sportclub Doesburg

DOESBURG – De derde zaterdag van de maand september wordt bij Sportclub Doesburg traditiegetrouw gereserveerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.