Home / Brummen-Regiobode / Verkoop voor winteractie Unicef

Verkoop voor winteractie Unicef

EERBEEK – Unicef probeert met de verkoop van kaarten en cadeau-artikelen geld bijeen te krijgen voor de wintercampagne. Bij de Wereldwinkel in Eerbeek is een uitgebreide collectie te koop. Niet alleen worden kerstkaarten aangeboden, ook zijn gewone kaarten verkrijgbaar, evenals kinderspeelgoed voor groot en klein, leuke placemats en nog veel meer. De collectie blijft de komende maanden verkrijgbaar.
De opbrengst van de verkoop is volledig bestemd voor de wintercampagne van Unicef. Ongeveer 8,5 miljoen Syrische kinderen zijn afhankelijk van noodhulp. Unicef wil deze levensreddende hulp bieden en zorgen voor basisvoorzieningen zoals dekens, kleding en bijvoorbeeld schoon water.

Lees ook

Nationale Voorleesdagen dit jaar online

BRUMMEN/EERBEEK – Van woensdag 20 januari tot en met zaterdag 30 januari vinden voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.