Home / Brummen-Regiobode / Vergadering Dorpsraad Brummen

Vergadering Dorpsraad Brummen

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen houdt woensdag 21 november om 20.00 uur een openbare vergadering in Plein Vijf in Brummen. Tijdens de vergadering wordt teruggeblikt op de informatieavond over het Centrumplan en worden aanwezigen bijgepraat over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen. Ook geven de diverse commissies informatie over lopende projecten. Alle inwoners van het dorp Brummen en andere geïnteresseerden zijn welkom. Voorafgaand is er van 19.30 tot 20.00 uur een inloopmoment. Hier is het mogelijk de Dorpsraad op bepaalde zaken te attenderen of problemen te bespreken.

secretariaat@dorpsraadbrummen.nl

Lees ook

Kringloopwinkel Stichting Litania in Brummen zoekt vrijwilligers

BRUMMEN – De mensen van kringloopwinkel Litania’s Zonnestraal in Brummen zijn op zoek naar leuke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.