Home / Belangrijk / Veluwonen helpt oudere huurders langer thuis wonen

Veluwonen helpt oudere huurders langer thuis wonen

EERBEEK – Woningcorporatie Veluwonen is dit najaar gestart met het digitaliseren van sloten van ouderenappartementen. Bewoners kunnen nu de gezamenlijke voordeur openmaken met een tag, een druppelvormig plaatje dat je voor het slot houdt. De heer Wonink uit Eerbeek (foto) is er blij mee.

Veluwonen heeft in 2019 geld beschikbaar voor oudere huurders die hun huis willen aanpassen. Hiermee kan bijvoorbeeld een hoge wc neergezet worden of beugels in de badkamer worden geplaatst. Veluwonen wil zo haar oudere huurders helpen te blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. Annelies Wiggers is medewerker Wonen en legt uit: “Vaak worden grotere aanpassingen aan het huis betaald door de WMO of via de zorgverzekeraar. Denk aan een traplift of aanbouw aan het huis. Wij helpen onze oudere huurders juist graag met kleine aanpassingen aan hun huis. Het zijn vaak namelijk die kleine aanpassingen die het dagelijks leven net even wat gemakkelijker maken.”

Tel. 0313 – 659023

via welkom@veluwonen.nl

Lees ook

Herfstcollectie bij Kledingbank

EERBEEK – De Kledingbank Eerbeek in Tjark Riks Centrum in Eerbeek is weer open. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.