Home / Rheden-Regiobode / Velpenaren op tv in Postcode Loterij show

Velpenaren op tv in Postcode Loterij show

VELP – Inwoners van Velp uit postcodegebied 6883 zijn zondag 11 november te zien in de eerste aflevering van de nieuwe gameshow Postcode Loterij De Weg naar het Miljoen. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de show, gepresenteerd door Martijn Krabbé. De Velpenaar die in de eerste ronde het best presteert, gaat samen met vier kandidaten uit andere Nederlandse plaatsen door naar de volgende ronde. Daar beginnen de kandidaten aan hun weg door het programma. Het doel is een hoofdprijs die kan oplopen tot maar liefst één miljoen euro. De uitzending met daarin de inwoners van Velp is zondag 11 november van 21.30 tot 23.00 uur bij RTL 4 te zien.

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.