Home / Rheden-Regiobode / Uniek concert GOOG

Uniek concert GOOG

VELP / ARNHEM – Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap(GOOG) brengt samen met het Amsterdam Musical Concertkoor een uniek concert op vrijdag 23 november om 20.00 uur in de Muzenzaal van Musis in Arnhem. GOOG repeteert al jarenlang in Velp. Zowel het GOOG als AMCK brengt een populair programma met onder andere Aida van Verdi, Aida van Elton John & Tim Rice, Romeo and Juliette van Gounod, Les Misérables en West Side Story. Daarnaast maken toehoorders kennis met het ensemble van het GOOG en de diverse solisten van beide gezelschappen. Kaarten zijn te bestellen via bespreekbureau@musisenstadstheater.nl of tel. 026 – 4437343

www.goog.nl

Lees ook

Spreekuur huurdersvereniging

GEM.RHEDEN – Op maandag 21 september hervat de Huurdersvereniging Rheden zijn spreekuur in Dieren. Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.