Home / Brummen-Regiobode / Unicef-verkoop voor kinderen

Unicef-verkoop voor kinderen

EERBEEK – Vrijdag 23 november staat vanaf 9.30 uur de kraam van Unicef weer bij Jumbo in Eerbeek. Vrijwilligers verkopen kerstkaarten en cadeaus. Niet alleen worden tijdens de verkoop kerstkaarten aangeboden, ook zijn gewone kaarten verkrijgbaar, evenals kinderspeelgoed voor groot en klein, leuke placemats en nog veel meer. De collectie is de komende maanden ook te koop bij de Wereldwinkel in Eerbeek.

De opbrengst van de verkoop is bestemd voor de wintercampagne van Unicef. Ongeveer 8,5 miljoen Syrische kinderen zijn afhankelijk van noodhulp. Unicef wil deze levensreddende hulp bieden en zorgen voor basisvoorzieningen zoals dekens, kleding en bijvoorbeeld schoon water.

Lees ook

Loense Moandag en Scheerdersfeest gaan niet door

LOENEN – Het bestuur van de Loense Moandag, voorheen de Loenense Pony’s en Paardenjaarmarkt, heeft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.