Home / Nieuws / Uitslaande dakbrand in Spoorstraat

Uitslaande dakbrand in Spoorstraat

DIEREN – Een fikse dakbrand in een woning aan de Spoorstraat in Dieren heeft ervoor gezorgd dat het huis voorlopig onbewoonbaar is. Vrijdagavond rukte de brandweer met meerdere voortuigen uit, waaronder een hoogwerker. De brand was korte tijd uitslaand, maar gelukkig snel onder controle. Het huis heeft wel grote schade opgelopen en is voorlopig niet bewoonbaar. De bewoner heeft rook ingeademd en is gecontroleerd door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

Foto: Persbureau Heitink

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.