woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeBrummen-RegiobodeUitbundig feestconcert HOB

Uitbundig feestconcert HOB

BRUMMEN – Harmonie Orkest Brummen gaf 10 november in de Oude kerk in Brummen een feestelijk concert. Er was heel wat te vieren. Niet alleen bestaat het HOB 55 jaar, ook werd Aline Korff gehuldigd voor 40 jaar betrokkenheid bij het HOB en maakte één van de jongste orkestleden, Tobias Quik, zijn debuut als solist. De soepele samenwerking met tenor Arwin Kluft liep uit op een kerk vol meezingende mensen die geen genoegen namen met maar één toegift. Tussen de bedrijven door werd het publiek getrakteerd op heerlijke Italiaanse hapjes door Catering Zutphen, geholpen door de Vrienden van het HOB. Muzikale hoogtepunten waren, naast de liederen die Arwin Kluft met begeleiding van het orkest zong, de composities van Nino Rota en Ennio Morricone. Dat daarbij scènes uit de bijbehorende films werden getoond, maakte het helemaal af. Deze drukbezochte Italiaanse avond kwam tot stand met dank aan de Culturele Stichting Brummen, Vrienden van het HOB, Catering Zutphen, het HOB orkest onder leiding van Römanö Mediati en tenor Arwin Kluft.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...