Home / Brummen-Regiobode / Uitbundig feestconcert HOB

Uitbundig feestconcert HOB

BRUMMEN – Harmonie Orkest Brummen gaf 10 november in de Oude kerk in Brummen een feestelijk concert. Er was heel wat te vieren. Niet alleen bestaat het HOB 55 jaar, ook werd Aline Korff gehuldigd voor 40 jaar betrokkenheid bij het HOB en maakte één van de jongste orkestleden, Tobias Quik, zijn debuut als solist. De soepele samenwerking met tenor Arwin Kluft liep uit op een kerk vol meezingende mensen die geen genoegen namen met maar één toegift. Tussen de bedrijven door werd het publiek getrakteerd op heerlijke Italiaanse hapjes door Catering Zutphen, geholpen door de Vrienden van het HOB. Muzikale hoogtepunten waren, naast de liederen die Arwin Kluft met begeleiding van het orkest zong, de composities van Nino Rota en Ennio Morricone. Dat daarbij scènes uit de bijbehorende films werden getoond, maakte het helemaal af. Deze drukbezochte Italiaanse avond kwam tot stand met dank aan de Culturele Stichting Brummen, Vrienden van het HOB, Catering Zutphen, het HOB orkest onder leiding van Römanö Mediati en tenor Arwin Kluft.

Lees ook

Planten en bomen uitgedeeld voor beplantingsprojecten Brummen

GEM. BRUMMEN – Het buitengebied van de gemeente Brummen wordt vanaf dit najaar verfraaid met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.